E.g., 2023-12-8
E.g., 2023-12-8

Visa mer

Visa mindre

Hur man bokar

Maak een keuze. Voer uw reisdata of bestemming in en zoek in ons aanbod vakantie -accommodaties naar een geschikt verblijf. Onze website wordt als zeer gebruikersvriendelijk ervaren.

Upptäck
Ange dina resdatum eller destination och sök i våra erbjudanden om semesterboende. Det är lätt att hitta ett boende på nolltid via vår webbplats.

Boka din vistelse
I boendebeskrivningsmenyn kan du ange flera alternativ. Du kan fråga eller göra en omedelbar bokning. Betalningar måste göras via banköverföring.

Nyckelöverlämning
Efter att du har bekräftat och mottagit dina reseuppgifter kommer nyckelhanteraren att ordna nyckelöverlämningen och tillhandahålla olika tjänster vid ankomst och under din semester för att få dig att känna dig så bekväm som möjligt.

Varför boka med Espana Casas? 
Modern Semesteruthyrning
Professionellt och Dedikerat Team
Tillhandahåller en Vänlig och Professionell Service
Fullständig Fastighetsvård
Ofta Besökta Webbplatser
Maximal Exponering för Listade Fastigheter
Bra Visualisering och Intryck
 

Vilka är vi?

España Casas är en professionell organisation specialiserad på uthyrning av boende i kända semesteranläggningar på Costa Blanca, inte långt från kusten, vid en swimmingpool, i en barnvänlig miljö och väldigt lyxigt.

Vi har konstruerat espanacasas.com för att kunderna enkelt ska kunna söka våra listade fastigheter och hitta lyxlägenheten som passar gästernas behov fullt ut.

Vi tillhandahåller också användbar information om området och den lokala omgivningen, vart man ska, vad man ska göra och hur man kommer dit. Detta ger all användbar information för en allround badsemester i detta vackra område.

Vi är stolta över att inte bara vara en bokningssökmotor, vilket innebär att varje förfrågan behandlas personligen av vårt kunniga och engagerade team. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta semesterbostaden, om det är för familjer, par, singlar eller grupper, som ger det där lilla extra och en personlig touch. 

Vi listar alla fastigheter på uppdrag av ägarna som har utsett en lokal ledningsgrupp för att säkerställa att semesterbostaden är redo för din ankomst och ge dig all hjälp du kan behöva under din vistelse.

Om du har särskilda önskemål eller frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi hoppas innerligt att vi kan hjälpa dig att hitta ditt perfekta semesterboende i våra erbjudna semesterhem och parker i år.

 

 

Frequently Asked Questions