E.g., 2020-7-11
E.g., 2020-7-11

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Aqua Natura

Aqua Natura

Vackra lägenheter för uthyrning i La Mata. Hyr semesterlägenhet i Aqua Nature, La Mata, Spanien. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Torre la Mata, Torrevieja. 

På semesterbostadspanien.com kan du enkelt söka bland ett urval av fastigheter för uthyrning i La Mata. Populära strandnära lägenheter för uthyrning för korta semestrar i det senaste uppförandet Park Aqua Nature.

Denna vackra bostadsanläggning Aqua Nature i Torre La Mata och bara 50 meter från stranden, är en turistort som ligger mellan Guardamar och Torrevieja. Närområdet har många vackra långa sandstränder och ett brett utbud av tjänster för dina dagliga behov.

Centrum av Torre La Mata och närheten av mysiga terrasser och ett stort utbud av kök är ett absolut plus. Aqua Nature ligger bara 5 minuters bilresa från den vackra och livliga staden Torrevieja. En buss tar dig varje 15 minuter till centrum av Torrevieja.

I denna anläggning hittar du flera 2-sovrumslägenheter för uthyrning med havsutsikt utförda med material av hög kvalitet, utrustade med luftkonditionering i alla rum, satellit-TV och trådlöst internet. Varje lägenhet har en möblerad terrass. Det finns 2 hissar i varje byggnad, så att du även kan nå den underjordiska parkeringen lätt.

Poolen är rymlig, har en barnavdelning. Det finns en lekplats för småbarn, en basketplan, volleybollplan, tennisbana och några bouleplaner.

Denna anläggning garanterar bekväm semester med utsikt över havet på ena sidan och sjöutsikt på den andra sidan.