E.g., 2020-6-27
E.g., 2020-6-27

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Flamenca Village

Flamenca Village

Hyr semesterlägenhet i Flamenca Village, Playa Flamenca, Spanien. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Orihuela Costa, Spanien.

Playa Flamenca i Orihuela ligger i den södra delen av Costa Blanca, bara 25 minuter från Murcias flygplats och 45 minuter från Alicante. Playa Flamencas huvudattraktion är utan tvekan sina stränder. Denna semesterort är ett perfekt val för att njuta av en avslappnad semester vid Medelhavet. Sitt Medelhavsklimat är bland det mest hälsosammaste i världen, subtropiskt och torrt.

Sina varma och långa somrar och milda vintrar gör att man kan njuta av utomhusaktiviteter året om. Det är svårt att fastställa det exakta antalet av människor som bor i Playa Flamenca, men ett stort antal av europeiska utlänningar har valt att bosätta sig här. På sommaren besöks Playa Flamenca av tusentals turister, men de milda vintrarna gör också att det är ett perfekt resemål under vinter halvåret.  

Playa Flamencas gyllene stränder med kristallklara vatten har utsetts med blå flagg med avseende på sin miljö, service och säkerhet. Kustområdet erbjuder fina promenadsträckor längs den varierande kusten av långa stränder och klippområden.

Det lugna bostadsområdet erbjuder ett stort utbud av bostäder. Villor vid havet, radhus och urbanisationer med pool för att njuta av det underbara vädret. Den lugna atmosfären gör det ett perfekt resmål för en avkopplande semester.

Tusentals golfare från hela Europa söker sig till Playa Flamenca på grund av områdets 3 utsökta golfbanor, kända för dess skönhet och design. Playa Flamenca, den perfekta destinationen för att vila och koppla bort från det vardagliga livet.