E.g., 2020-10-1
E.g., 2020-10-1

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Panorama Mar

Panorama Mar

Hyr semesterlägenhet i Panorama Mar, Punta Prima. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Punta Prima, Spanien.  

På semesterbostadspanien.com kan du enkelt söka bland ett urval av fastigheter för uthyrning i området Punta Prima. Populära strandnära lägenheter för uthyrning för korta semestrar i det senaste nya kommande projektet Panorama Mar. Panorama Mar är ett nytt havsnära projekt i Punta Prima, Torrevieja. Beläget bara en promenad mellan Medelhavet och Panorama Mar gör det svårt att hitta en bättre plats på den södra delen av Costa Blanca.

Panorama Mar består av 4 block med totalt 185 lägenheter som alla vetter mot söder och har en fantastisk utsikt mot Medelhavet , Playa Flamenca och Torrevieja. Hyresfastigheterna i detta komplex kommer att dra nytta av vackra gemensamma utrymmen med 3 pooler som en oändlighetsbassäng, en varmvatten-Jacuzzi, barnplaskdamm, mångsidiga sportplaner och en lekplats för barnen också. Panorama Mar är ett privat grindsamhälle med sluten övervakning och det finns en underjordisk parkering och förråd.

Lägenheterna har ett stort vardagsrum med matbord, skinnsoffor, 2 eller 3 sovrum, med LCD-TV i sovrummet, luftkonditionering, LCD-TV i vardagsrummet med internationella satellitkanaler och WiFi. Det öppna köket är fullt utrustat med nödvändig utrustning, såsom en diskmaskin. Det finns också varmvattenuppvärmning som ger ett behagligt inomhusklimat under vintermånaderna. Dessa lägenheter är väl utformade, erbjuder massor av komfort, utmärkta kvaliteter och tillåter maximal njutning i de kommunala grönområdena i detta vackra bostadskomplex.

Panorama Mar Punta Prima ligger bara 5 km från Torrevieja och utmärker sig genom sin goda kommunikations- och hälsoinfrastruktur, närhet till Alicante flygplats och mängden av tjänster under hela året. Här hittar du rena stränder, restauranger, barer, kaféer, snabbköp, etc. alla inom gångavstånd, vilket gör Punta Prima området till en idealisk plats att njuta av din semester på. Zenia Boulevard köpcentrum ligger inom lätt räckhåll med bil, och inom 20 minuter hittar du flera golfbanor, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf & Country Club.