E.g., 2020-6-27
E.g., 2020-6-27

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Punta Prima

Punta Prima

Hyr semesterhus eller en semesterlägenhet i Punta Prima, Torrevieja. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Punta Prima, Torrevieja, Spanien.

Punta Prima har en smal strandvik, som är 170 meter lång som är uppdelad i två nivåer och kantad av en strandpromenad med ramper, trappor och även hiss för enkel åtkomst till den fina sanden och det klara vattnet. Punta Prima ligger 4,5 km söder om Torrevieja samt 48 km till Alicante flygplats. I Punta Prima hittar man alla slags tänkbara bekvämligheter och serviceinrättningar.

Området har närhet till flera olika golfbanor varav den närmaste är Golf Villamartin som ligger bara 5 km från bostaden. Det stora nybyggda köpcentrumet Zenia Boulevard med enormt utbud av butiker ligger bara 2,8 km från bostadsområdet. Dessutom har man bekvämt avstånd, 4,5 km till staden Torrevieja med dess trevliga marina.

Möt soluppgången och havets brus – natursköna strandpromenader. Punta Prima är mycket populärt och anses av många vara södra Costa Blancas juvel. Känd för sina sandstränder, lyxiga villor, långa natursköna promenadvägar längs Medelhavskusten med utsikt ända till Torrevieja och La Manga. Strandpromenad med häftiga vyer – det går också att promenera eller jogga längs beachen. En kort nyanlagd trappa. I övrigt är det gångväg som är mycket populär.