E.g., 2020-6-27
E.g., 2020-6-27

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Resort Punta Prima

Resort Punta Prima

Hyr semesterlägenhet i Resort Punta Prima, Spanien. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Punta Prima, Spanien. 

Om du letar efter Punta Prima hyresfastigheter, är dessa placerade på olika uppföranden inom Senorio de Punta Prima-anläggningarna. Dessa lyxiga lägenheter ligger mellan stränderna Torrevieja och Orihuela Costa på Costa Blanca. Senorio de Punta Prima inkluderar anläggningarna Panorama Park, Ocean Front La Entrada, Parque La Recoleta.

PANORAMA MAR APARTMENTS
Panorama Park är byggt i en traditionell spansk design av byggfirman Grupo Gomendio. De lyxiga lägenheterna består av 12 portaler, alla olika i stil och färg. Bekvämligheterna på Panorama Park inkluderar hiss, övervakningskameror, säkerhetspatruller, säker underjordisk parkering, medelhavsträdgårdar, olika gemensamma pooler och stora trädgårdsområden.

LA ENTRADA APARTMENTS
Bostadsområdet La Entrada omfattar 230 lägenheter som består av 8 portaler, 3 pooler, en av dem är uppvärmd, gemensamma trädgårdar och underjordisk parkering. La Entrada har säkerhetstjänst dygnet runt med övervakningskameror och varje lägenhet har ett eget larmsystem.

LA RECOLETA APARTMENTS
La Recoleta lägenheterna ligger nära stranden med tillgång till strandpromenaden, bara en kort bit bort. Alicante internationella flygplats ligger bara en timmes bilresa bort och fastigheten erbjuder hiss från den underjordiska parkeringen och förrådsutrymmena.

La Recoletas byggnader i medelhavsstil, breda avenyer som leder ner till havet, orörda trädgårdsområden och väl fungerande service gör detta till en perfekt plats att koppla av på och njuta av det fantastiska klimatet året runt. Lägenheterna har en väl utformad layout, var och en med en privat terrass, den vackra utsikten mot havet, väl underhållna gemensamma områden och trädgårdar och två stora pooler.

Parque Recoleta är det fjärde uppförandet av Punta Prima Beach Resort. Detta är den minsta och mest intima av alla anläggningarna. Den arkitektoniska utformningen speglar de övriga uppförandena. Lägenheterna är små men väl utformade och multifunktionella.

Bestående av två sovrum med antingen ett eller två badrum, kök med öppen planlösning/matsal, vardagsrum, marmorgolv, golvvärme i badrummen och luftkonditionering och stor terrass med fantastisk utsikt mot antingen gemensamhetsområdet eller havet.