E.g., 2020-7-10
E.g., 2020-7-10

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Sunset Drive Benidorm

Sunset Drive Benidorm

Hyr semesterlägenhet i Sunset Drive Benidorm, Spanien. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern på Costa Blanca, Spanien.  

Detta två blocks komplex har totalt 264 lägenheter fördelade på 252 lägenheter på våning 1 till 22, och 12 duplex takvåningar med solarier på våning 22 till 24. På bottenvåningen hittar du några affärslokaler, en underjordisk och en utomhusparkering och ett stort gemensamt område med pooler, bubbelpooler, lekplats, gym och idrottsanläggningar.

EXKLUSIVA STRANDLÄGENHETER ATT HYRA I BENIDORM
Residencial Sunset Drive Benidorm är den perfekta platsen att njuta av det rena Medelhavslivet  på. Lägenheterna är lyxigt modernt inredda, det finns satellit-TV och gemensam WiFi. Alla bekvämligheter för ditt dagliga behov, eftersom många affärer, och restauranger finns inom räckhåll och naturligtvis inom gångavstånd från de vackra sandstränderna i Benidorm.

Allt detta, tillsammans med de vackra anlagda trädgårdarna gör detta till ett unikt bostadsområde på Costa Blanca området. Trädgården och fritidsområdet om 13.000m2 har 3 pooler, 3 bubbelpooler, en chill out lounge med 2 torra och våta barer och andra nödvändiga faciliteter som ett gym med finsk bastu, uppvärmd pool, padel, tennis, multisport, curling och boule. Barnen har sin egen pool-sjö med vattenlekar, flera lekplatser med rutschkanor och gungor samt en liten biograf.

Massor av kul och njutning, så det gör Sunset Drive Benidorm till en idealisk semesterplats för varje semesterfirare och helt säkert för vinterbesökaren. Detta nya projekt har följande huvudpunkter:

MAGNIFIK SJÖUTSIKT
Alla lägenheter har magnifik utsikt över havet, eftersom anläggningen ligger på en höjd, 30 meter över havet, vilket garanterar en fantastisk kvalitetsutsikt.

UTMÄRKT RIKTNING
Samtliga fastigheter ligger i söderläge, vilket ger många soltimmar per dag, även under de mindre gynnsamma vinterperioderna. Detta gör det till en lämplig plats för övervintring.

DESIGN
Sunset Drive ligger i andra raden nära Playa de Poniente stranden i Benidorm och syftar till att vara en riktmärkesbyggnad i detta välkända område. Detta komplex är modernt, väldesignat och har en högkvalitativ konstruktion. Det finns stora täckta terrasser, öppna ytor och ett stort gemensamt område.

NÄRA STRANDEN
På ca. mellan 150>200M avstånd, korsande Avenida de La Vila Joiosa och Avenida Vicente Llorca Alós, hittar du den vackra kusten i Benidorm. Poniente Beach är den största av alla, 3 km lång och 80m bred och du kommer att ha allt framför detta bostadsområde.

PLATS
Sunset Drive ligger i hjärtat av Benidorm, huvudstad inom europeisk turism och i mitten av Poniente Beach, kopplad till resten av staden genom en livlig 2 km lång strandpromenad. Det finns oräkneliga affärer och alla typer av tjänster tillgängliga nära anläggningen. Bara på några minuters avstånd med bil hittar du Centro Comercial "La Marina", med alla typer av tjänster som tillgodoser alla dina dagliga behov, som snabbköp och shoppingmöjligheter.

FRITID
Benidorm har ett stort utbud av fritidsaktiviteter och nöjesställen. Massor av restauranger, diskotek, pubar, nattklubbar och andra möjligheter, såsom tema och nöjesparken Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia och Mundomar.