E.g., 2020-6-27
E.g., 2020-6-27

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Torre La Mata

Torre La Mata

Hyr semesterhus, en semesterlägenhet eller en stuga i La Mata, Torrevieja. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Torre la Mata Spanien.

La Mata är en kuststad i södra delen av Alicantes provins. Murcias flygplats ligger bara 24km bort och Alicantes flyplats ligger 34 km från La Mata. La Mata är beläget längs Medelhavet i ett imponerande och rikt landskaps område.  Staden är omgiven av golfbanor, välkända naturparker och de beundransvärda saltlagunerna i Torrevieja och La Mata. La Mata har ett typiskt Medelhavsklimat där medeltemperaturen ligger mellan 12 ° och 25 ° C året om.

Det finns inget bättre ställe att börja ett besök i La Mata än vid saltvattensjöarna. Lagunas de La Mata och Torrevieja täcker ett område som förbinder kommunerna Guardamar del Segura, Los Montesinos och Torrevieja. De utgör en viktig livsmiljö för salt kärrvegetation och en stor och varierad samling fågelarter som använder vattenområdet när de migrerar och för att bygga bo och övervintra. 

La Mata/Torrevieja var ursprungligen hem åt kungliga saltverk och kommersiell hamn för samma produkt och har återuppfunnit sig som turistort. Besökare som kommer hit slutar som bofasta, njuter av klimatet, tjänsterna och en evig sommar vid havet.

La Mata stränder och kustområden
Kristallklart vatten, mjuk sand, fantastiskt marint liv, stort utbud av vattensporter och kilometervis av kust att njuta av. Stränderna och vikarna som staden Torrevieja har att erbjuda är ännu en attraktion att besöka.

Golfbanor omkring La Mata
Njut av att spela golf i moderna och varierade turistorter vid kanten av Medelhavet. Kom och upptäck ett riktigt paradis för golfälskare med banor som: Campo de Golf Villamartín,  Golf & Country Club La Marquesa,  Golf La Finca, Las Ramblas de Orihuela eller Real Club de Golf Campoamor för att nämna några.