E.g., 2020-7-10
E.g., 2020-7-10

Visa mer

Visa mindre

Vanliga frågor

In case you have any further questions, please do not hesitate to contact us through : support@holidayrentalsspain.com

Var kan jag hitta mer information om mitt boende?
Särskild information kan hittas på boendebeskrivningen.

Hur vet jag det maximala antalet människor för mitt semesterboende?
För varje boende anges det maximala antalet människor. Det är inte tillåtet att bo i boendet med fler människor än SemesterBostadSpanien är informerade om och med fler människor än vad som godkänts av SemesterBostadSpanien vid bokningen. Människor som vill tillbringa vintern i boendet måste ange detta i förväg.

Vem är ansvarig för slutstädningen?
Slutstädning omhändertas av SemesterBostadSpanien boenderepresentanter De (obligatoriska) kostnaderna för slutstädning anges i boendebeskrivningarna.

Ingår sängkläder och handdukar i hyran?
Kökshanddukar, sängkläder och badhanddukar inkluderas i uthyrningspriset. Vi rekommenderar våra gäster att ta med sig ett badlakan att använda vid poolen eller på stranden. Samma sak gäller för sängkläder för barnsängar.

Måste jag betala en deposition?
Ja, du kommer att få betala en deposition på 200€. Denna deposition återbetalas till dig inom 8 dagar efter avresan. Eventuella kostnader för skador kommer att dras från den återbetalade depositionen.

Kan jag ta med min katt eller hund?
Det är inte tillåtet att medföra husdjur, om du inte kommer överens om ett annat avtal med oss, vilket godkänts av uthyraren.

Nyckelöverlämnande
Beträffande nyckelöverlämnandet ber vi dig att kontakta representanten för ditt boende via e-post eller telefon 14 dagar före avresan. De har fått information om din bokning idag. Boenderepresentanten visar dig runt för att informera dig om apparaterna, och sedan är din semester klar att börja. Om du har akuta frågor, kommer representanten att finnas där för dig. Naturligtvis kommer representanten också att ta hand om en informationsfolder med viktiga telefonnummer.

När behöver jag lämna boendet?
Varje avresedag är också en ankomstdag. Gäster måste lämna boendet innan 11:00. Då kommer boendet att städas för nästa gäster. Det är därför en sen avfärd inte är ett alternativ. Du hittar mer information i dina resehandlingar.

Vid vilken tid behöver jag anlända till mitt semesterboende?
Varje ankomstdag är också en avresedag. Gäster har möjlighet att anlända från 14:00 till 18:00. Du hittar mer information i dina resehandlingar. Om du vill anlända tidigare eller senare, tala med boendets representant. Det kan vara ett alternativ!

Har du ge extra tjänster under vår semester?
SemesterBostadSpanien är tillhandahålla dig olika tjänster vid ankomst och under din semester för att göra din semester så avkopplande och så bekväm som möjligt.  Ta det lugnt, särskilt under din semester. 

Transferservice
Om du vill dra nytta av vår transferservice, kommer en av våra medarbetare att vänta på dig vid utgången med skjutdörrar, och ta dig från Alicante eller Murcia flygplats till ditt semesterboende. Priset för denna transfer från Alicante eller Murcia till semesterboendet är från 40€ - för en enkel resa. Om du blir kraftigt försenad, mer än en timme, vänligen ring oss för att informera oss om din försening. För bokning, kontakta: support@holidayrentalsspain.com

Välkomstpaket eller shopping
Om du anländer sent på kvällen, kan vi ordna ett välkomstpaket för 25€ som hjälper dig genom din första dag och nästa morgon i ditt semesterboende. Så finns det en sak mindre att oroa sig för efter en ansträngande resa. Om du vill dra nytta av denna tjänst, se till att nämna det i god tid. 

Annat:
Det finns många andra saker att ta hänsyn till under din vistelse. Förhoppningsvis kommer du inte behöver det, men vi vill att du ska veta att vi kan informera dig om de närmaste sjukvårdsanläggningarna i händelse av medicinska problem såsom öroninfektioner.

Göra en bokning och hur jag gör en bokning med SemesterBostadSpanien?
Det är lätt att boka ett boende på nolltid via vår webbplats. Har du redan hittat det perfekta boendet åt dig? Boendebeskrivningsmenyn låter dig ange flera alternativ: önskat ankomst- och avresedatum, antal människor etc. Denna sida ger dig även möjlighet att begära upplysningar och göra en bokning.

Vad händer efter att jag har bokat ett boende?
Du har bokat ett boende via vår webbplats. Vi skickar resehandlingarna till din e-postadress så fort som möjligt. Efter vår bekräftelse, är din bokning definitiv. Efter att du har betalat en handpenning, kommer vi att skicka en bekräftelse på din betalning. Dina resehandlingar inkluderar fakturan, en färdbeskrivning, vägkartor, information och turisttips för ditt resmål.

Kan jag göra en förhandsbokning för ett boende?
Hittade du ett bra boende, men behöver du diskutera det med ditt ressällskap först? Du har möjlighet att göra en förhandsbokning på boendet via e-post. Vi kommer att hålla detta boende åt dig under en period på 3 dagar.

Vad består hyrespriset av?
Hyrespriset består av: kostnaderna för hyresperioden för boendet, bokningskostnader, valfria kostnader såsom ett välkomstpaket, barnsäng och barnstol, obligatoriska kostnader för slutstädning ( 50€ till 85€ ) och den obligatoriska depositionen ( 200€ ).

Hur betalar jag hyran?
Efter att du har gjort din bokning får du din bokningsbekräftelse och faktura via e-post. Den angivna hyran anges på din faktura.

Den totala hyran kan betalas i två omgångar:
En handpenning på 30% av hyran måste erläggas först. Resten av hyran inklusive depositionen måste betalas minst 60 dagar innan hyresperioden börjar. Om du gör din bokning inom 8 veckor innan hyresperioden inleds, måste hela hyran betalas på en gång. Om din betalning inte sker i tid, kan bokningen annulleras.

När betalar jag handpenningen?
Handpenningen ( 30% av hyran ) måste betalas inom 5 dagar efter fakturadatum.

Vilket bankkontonummer har SemesterBostadSpanien?
Korrekt bankkontonummer kan hittas på fakturan, som skickas till dig efter att bokningen är gjord.

Kan jag avboka en bokning?
Ja. Du kan avboka din bokning skriftligen. Vänligen kontrollera våra allmänna villkor innan du gör det.

Hur informerar jag er om en ändring av bokningen?
Du har möjlighet att informera oss om eventuella ändringar av din bokning via e-post: support@holidayrentalsspain.com. Observera: många ändringar kommer att medföra extra kostnader för dig. Inte varje ändringsbegäran kan godkännas.

Finns det några andra extra kostnader?
Alla kostnader är angivna i boendebeskrivningen. Extra kostnader (se även: Vad består hyrespriset av?) beror på önskade bekvämligheter, till exempel hyra av sängkläder och handdukar och/eller en barnstol. Dina önskade bekvämligheter kan anges vid bokningen. Extra kostnader nämns också på bokningsbekräftelsen och i dina resehandlingar.

Försäkringar och ansvar. Behöver jag teckna avbeställningsskydd?
Vi råder dig att teckna avbeställningsskydd med din försäkringsagent.

Vem hålls ansvarig för skador?
Du är skyldig att behandla semesterboendet och inventarierna med största omsorg. Du måste lämna boendet i rent skick vid avresan. Uthyraren är inte ansvarig för värdeminskning av och/eller skada på dina ägodelar som orsakas av defekter i huset eller genom felaktig användning av boendet. I händelse av skada på boendet och/eller grov oaktsamhet av dig, kommer skadekostnaderna att dras av från depositionen. Om något går sönder, skadas eller går förlorat, måste du informera boenderepresentanten direkt, och du måste kompensera för skadekostnaderna.

Vad gör man med ett klagomål?
Om ett klagomål dyker upp under din vistelse, vänligen informera representanten om det så att problemet kan lösas direkt. Representanten är din kontakt under din vistelse.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Frequently Asked Questions