E.g., 2023-6-2
E.g., 2023-6-2

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Oasis Beach

Oasis Beach

Hyr semesterlägenhet i Oasis Beach La Zenia, Oasis Beach Punta Prima eller Oasis Beach El Raso, Guardamar. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern på Costa Blanca, Spanien.  

PARK OASIS BEACH LA ZENIA
Faserna 1 - 2 - 3 - 4 - 5 & 6 är belägna i La Zenia området, längst ner i södra Costa Blanca på en plats som heter Orihuela Costa. Gångavstånd till de fina sandstränderna och alla bekvämligheter som kan tillgodose dina dagliga behov, såsom många butiker, catering samt La Zenia Center och kusten, båda mycket värda att ta en titt på.

Fastigheterna i detta komplex består av nedervåningslägenheter, med stor terrass och övervåningslägenheter med balkong och solarium, allt omgivet av underbara grönområden som inkluderar en bubbelpool, gemensam pool för vuxna och en plaskdamm . Lägenheterna är fullt utrustade med de finaste materialen och i enlighet med den nya europeiska standarden. Anläggningen är säker och skyddad och det finns ett underjordiskt garage. 

Detta är definitivt en underbar plats att vara på  och på ett mycket centralt och härligt läge. Perfekt för en kortare vistelse under din semester och för långtidsboende under vintern med rätt utrustning och sol hela dagen på terrassen. För älskare av golf är det också här ett jordiskt paradis. Inom 5 minuters avstånd hittar du också några mycket populära och berömda golfbanor för spelare på varje nivå. Bredvid komplexet finns en Mercadona stormarknad med massor av restauranger.

Mittemot komplexet, för allt du behöver, finns strandpromenaden med det största köpcentret "La Zenia Boulevard" med över 150 butiker som Media Markt, Zara, H & M, Mango, etc. På kort avstånd hittar du de vackraste sandstränderna i Costa Blanca som La Zenia, Playa Flamenca och Cabo Roig. Allt detta gör tillsammans Oasis Beach till den perfekta semesterplatsen för varje semestervistelse!

OASIS BEACH PUNTA PRIMA
Vi inbjuder dig att upptäcka vårt utbud av fastigheter för uthyrning i Oasis Beach Punta Prima i Spanien. Faserna 7 – 8 & 9 ligger i området Punta Prima, en typisk spansk turistbadort belägen nära Torrevieja. Anläggningen är säker och skyddad och det finns ett underjordiskt garage. Stranden är inom lätt räckhåll, har en underbar strandpromenad med barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia. Punta Prima har ett kommersiellt centrum, inklusive en Eroski stormarknad och flera butiker, barer och restauranger.

OASIS BEACH EL RASO, GUARDAMAR
Hyresbostäderna i Oasis Beach 10 i El Raso kommer att ha 2 eller 3 sovrum, ett rymligt vardagsrum, vackra allmänna utrymmen med trädgård, pool, lekplats för barn och petanquebanor. Det kommer också att finnas en inomhusjacuzzi och ett gym. Alla lägenheter kommer att ha en privat underjordisk parkeringsplats.

El Raso ligger bara några hundra meter från naturparken La Mata. I El Raso hittar du stormarknader, restauranger och mycket mer. Nära bebyggelsen hittar du de kristallklara stränderna i Guardamar, bara på 2 km avstånd, såsom El Moncayo och Campomar. Förutom den 14 km långa stranden, hittar du ett stort skyddat område om 840 hektar, känt som Guardamar sanddynerna.

Nära den välkända inhemska marknaden Mercadillo Campo de Guardamar och  det levande bycentrat i Ciudad Quesada, endast på 2 km avstånd. Anläggningen erbjuder utmärkt tillgång: snabb tillgång till huvudvägarna i regionen. AP-7 motorvägen och N332 kustvägen mot den internationella flygplatsen i El Altet, Alicante och San Javier Murcia flygplats.

VÅRT ERBJUDANDE OASIS BEACH APARTMENTS
Oasis Beach lägenheter erbjuder en bra bas för en lyckad semester. Vi har mer än 60 hyreslägenheter, alla har ett fullt utrustat kök med de apparater som behövs, 2 sovrum, 2 badrum, luftkonditionering, satellit-TV och Internet-anslutning.

Oasis Beach områdena är definitivt bra ställen att vara på och på ett mycket centralt och bra läge.