E.g., 2020-6-27
E.g., 2020-6-27

Visa mer

Visa mindre

Home > Semesterhus > Destinationer > Oasis Hill

Oasis Hill

Hyr semesterhus eller en semesterlägenhet i Park Oasis Hill, Campoamor, Spanien. Hitta och boka ditt boende online på semesterbostadspanien.com. Hitta det perfekta boendet för semestern i Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa.

Park Oasis Hill Campoamor ligger bara 1 km från det mycket populära området Cabo Roig, detta är området som väljs av många semesterfirare som återkommer år efter år till sin favoritsemesterplats. Denna vackra bostadsanläggning i Lomas de Cabo Roig ligger på Costa Blanca mellan Torrevieja och Campoamor och är lätt att nå från motorvägen AP7 och Dehessa de Campoamor avfarten.

Inom räckhåll hittar du ett stort urval av barer, restauranger, kaféer, butiker, stormarknader och vackra stränder och marinor i Campoamor och Cabo Roig. Detta område anses vara det mest exklusiva av Costa Blanca med ett ökande antal bofasta och semesterfirare från hela Europa och längre bortifrån. Att ha en bil är inte nödvändigt men det finns ett oändligt antal platser att besöka om du har en.

Dra fördel av Cabo Roigs magnifika torsdagsmarknad, som säljer allt från frukt och grönsaker till bostadstillbehör och presenter. Det finns en rad vattensporter, inklusive trampbåtar, jetskis, vattenskidor, vindsurfing där du kan avnjuta ett av de mest behagliga klimaten i Europa, där dagstemperaturen sällan sjunker under 20 grader, kan man bada bekvämt i havet långt in i november.

En av de saker man måste göra när man besöker områdena är att ta en avkopplande promenad längs den pittoreska klippromenaden till La Zenia eller Campoamor. Denna promenad erbjuder en spektakulär utsikt över Medelhavet och den omgivande kusten, om det är under högsommaren eller undet svala vintereftermiddagar.

Detta område är känt som ett av de mest kosmopolitiska områdena i södra Spanien och närvaron av flera lågprisflygbolag som flyger till flygplatserna Alicante och San Javier/Murcia, gör detta område till en mycket trevlig plats att vara och tillbringa din semester på.

Torrevieja och Orihuela Costa kan nås inom 40 minuter från flygplatsen i Alicante och bara 25 minuter från  flygplatsen Murcia/San Javier.  AP-7 motorvägen och kustvägen N-332 ansluter till alla stora attraktioner i omedelbar närhet.

FASTIGHETER FÖR UTHYRNING I PARK OASIS HILL CAMPOAMOR
Vi är glada att kunna erbjuda dig att hyra dessa dubbel- och halvfristående fastigheter, 2 eller 3 sovrum, som bearbetats till en mycket hög standard och fullt utrustade med ett urval av kvalitetsmöbelpaket.

Anläggningen åtnjuter en underbar grön yta på över 1186 kvadratmeter som kan avnjutas av alla fastigheter, och kompletteras med en vacker pool som är säker för barn. Alla dessa egenskaper, tillsammans med den fantastiska platsen. 

Kom och njut av den bästa avkopplande stunden i ditt liv året runt.